Forside Introduktion Praktiske oplysninger Eksempler Billeder

LogoLeif Stubkjær har rejst og fotograferet meget, og det er i årenes løb blevet samlet til en række spændende og rigt illustrerede foredrag på 1½-2 timers varighed.
Underholdning med indhold?

En vifte af spændende og indholdsrige foredrag af Leif Stubkjær.

Lidt generelt om foredrag
Trods overfloden af TV og andre elektroniske underholdningstilbud lever foredraget stadig i bedste velgående. Der er stadig mange, som sætter pris på at møde et levende og engageret menneske og høre vedkommende fortælle om sine personlige oplevelser. Det giver jo også muligheden for at kunne få besvaret eventuelle spørgsmål direkte og på stedet.
Når yderligere foredraget ledsages af lysbilleder (og for nogles vedkommende video) i høj kvalitet kan opnås et meget velfungerende samspil imellem smukke visuelle indtryk og en engageret beretning.

Lidt om foredragsholderen og foredragene
Jeg er professionel fotograf, film- og videoproducent og har produceret adskillige dokumentar- og naturprogrammer til bl.a. Danmarks Radio og TV2.
I sejlbåden Feen har jeg sejlet 50.000 sømil på de syv have og har i øvrigt rejst over det meste af verden. Jeg regnes for en meget erfaren og værdsat foredragsholder.

Forside Introduktion Praktiske oplysninger Eksempler Billeder


Stubkjaer.net - Miljø Media - Ved=varende energi - Undervandsfoto - Foredrag
leif@stubkjaer.net -  Solvej 1, 3220 Tisvildeleje - Tlf: 48 70 80 70, mob: 26 71 80 71 - © Leif Stubkjær